Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Svarog Vodka

Kategorije: ,

15,89 21,19 

Svarog Vodka je prva hrvatska premium vodka, trostruko destilirana s najčišćom izvorskom vodom i najfinijim sastojcima, te višestruko filtrirana za posebnu mekoću. Njeno ime, “Svarog”, odražava moć drevnog slavenskog božanstva, simbolizirajući snagu, čistoću i beskompromisnost.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Svarog Vodka predstavlja vrhunsko dostignuće u destilaciji, kao prva hrvatska premium vodka. Trostruko destilirana i pažljivo filtrirana, ova vodka kombinira najčišću izvorsku vodu s najfinijim sastojcima, obećavajući izuzetno čisto i glatko iskustvo svakom degustatoru.
Povijest i mitologija ovog pića duboko su ukorijenjeni u hrvatskoj kulturi. Ime “Svarog” nije slučajno odabrano. To je odjek drevnog slavenskog božanstva, Svaroga – ultimativnog kovača i stvoritelja, čija je moć bila tolika da je stvarao sunce. Silovit u svojoj strasti, neustrašiv u svojoj snazi, Svarog predstavlja energiju koja pokreće i moć koja dominira. Kao i vodka koja nosi njegovo ime, Svarog je čist, jak i beskompromisan.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Beefeater Gin 1.0l

20,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Absolut Vodka

14,69 20,59 
Ocjenjeno 0 od 5

Aperol

12,35 16,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Negra 1.0l

20,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!