Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Grey Goose Vodka

Kategorije: ,

35,20 92,52 

Grey Goose Vodka, luksuzni brand iz Francuske, proizvodi se od najkvalitetnije pšenice i izvorske vode iz Massif Central gorja. Destilacija u pet koraka jamči njenu čistoću i glatkoću, dok mekana zimska pšenica doprinosi bogatom okusu. Poznata je po svježim cvjetnim aromama s notama agruma te se idealno konzumira čista ili u koktelima. Njen kvalitet potvrđen je brojnim nagradama, a asortiman obogaćuju limitirana izdanja s različitim okusima.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Grey Goose Vodka jedan je od najpoznatijih i najluksuznijih brandova vodke na svijetu, proizvedena u Francuskoj, poznatoj po visokim standardima kvalitete. Izrađena je od najfinije pšenice uz dodatak izvorske vode iz Massif Central gorja u južnom dijelu središnje Francuske. Proces destilacije odvija se u pet koraka, čime se osigurava izuzetna čistoća i glatkoća. Svi sastojci su 100% francuskog porijekla, čime se održava kontinuitet kvalitete i autentičnosti. U proizvodnji se koristi samo mekana zimska pšenica, koja joj daje delikatan i bogat okus.
Izrađena u regiji Cognac u Francuskoj, Grey Goose Vodka uživa reputaciju visokokvalitetnog pića koje pruža nezaboravno iskustvo. Odlikuje se svježim i cvjetnim aromama, s laganim notama agruma. Na nepcu je izuzetno glatka, sa slatkim završetkom koji ostavlja dugotrajan osjećaj čistoće i osvježenja. Optimalno se konzumira čista, ohlađena ili kao osnova za razne koktele, gdje svojom kvalitetom doprinosi podizanju okusa svakog napitka.
Grey Goose Vodka je nagrađivana u više navrata, potvrđujući svoj status kao jedne od najboljih vodki na svijetu. Povremeno se proizvodi i u limitiranim izdanjima sa različitim okusima, dodatno obogaćujući svoj asortiman i pružajući jedinstvena iskustva ljubiteljima ovog vrhunskog pića.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Hendricks Gin 0.7l

31,99 
Ocjenjeno 0 od 5
postup vino

Postup Vino – Vinarija Roso 0.75l

11,90 
Ocjenjeno 0 od 5

Kruškovac Maraska 1.0l

9,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Tanqueray Gin 0.7l

23,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!