Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Tito’s Vodka

Kategorije: ,

25,40 31,59 

Tito’s Vodka, ručno izrađena u Austinu, Texas, koristi žuti kukuruz kao osnovu, umjesto standardne pšenice ili krumpira. Osnovana 1997. godine, ova votka je specifična zbog svoje metode destilacije u bakrenim loncima. Osvojila je prestižnu Double Gold Medal na San Francisco World Spirits Competition. Idealna je za klasične koktele poput Martinija ili čistu konzumaciju.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Tito’s Vodka je premium ručno izrađena votka koja potječe iz Austina, Texas, SAD. Osnovao ju je Tito Beveridge 1997. godine s vizijom stvaranja “vodke tako glatke da se može piti čista”. Ova vodka je prva i jedina koja se destilira šest puta u starinskim bakrenim loncima, koristeći staromodnu metodu. Kukuruz se koristi kao glavni sastojak, dajući vodki glatkoću i blag okus bez gorčine koja je često prisutna u vodkama na bazi pšenice ili krumpira.
Tito’s Handmade Vodka brzo je stekla reputaciju kvalitete i autentičnosti. Nagrade koje je osvojila potvrđuju njenu iznimnu kvalitetu, uključujući i Double Gold Medal na San Francisco World Spirits Competition.
Ova vodka je izvanredno svestrana u mješavinama i idealna je za razne koktele, od klasičnih Martini koktela do modernih kreacija. Savršeno se uklapa u svaku prigodu, nudeći čist, svjež i nježan okus koji zadovoljava i najzahtjevnije ljubitelje vodke.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Johnnie Walker Red Label Whisky

15,15 18,04 
Ocjenjeno 0 od 5

Chivas Regal 12 Giftbox 0.7l

26,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Blonde Whisky 0.7l

23,74 
Ocjenjeno 0 od 5

Glenfiddich 12 Whisky Giftbox 0.7l

38,75 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!