Ivica i Jelena - Logo

Žestoka pića

Absolut Vodka

14,69 20,59 
Ocjenjeno 0 od 5

Amaro 18 Isolabella

10,80 11,48 
Ocjenjeno 0 od 5

Aperol

12,35 16,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Aura Teranino Liker 0.7l

18,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Blanca

15,08 20,42 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Negra 1.0l

20,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Badel Pelinkovac Gorki 1.0l

13,20 
Ocjenjeno 0 od 5

Ballantines Whisky 1.0l

16,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Beefeater Gin 1.0l

20,50 
Ocjenjeno 0 od 5
gin bombay saphire

Bombay Sapphire Gin

21,55 23,20 
Ocjenjeno 0 od 5

Bulldog Gin 0.7l

26,12 
Ocjenjeno 0 od 5

Bulleit Rye 95 Whiskey 0.7l

46,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Žestoka pića predstavljaju skupinu alkoholnih pića koja se dobivaju destilacijom fermentiranih tekućina. Proces destilacije koncentrira alkohol i druge sastojke, što rezultira visokim postotkom alkohola po volumenu (ABV), obično iznad 35%.
U našem asortimanu nudimo pažljivo odabranu selekciju najfinijih destilata iz cijelog svijeta koji predstavljaju vrhunsku kvalitetu i izvrsnost proizvodnje. Bilo da tražite klasični viski, egzotični rum ili tradicionalnu rakiju, ovdje ćete pronaći piće koje zadovoljava vaš ukus. Osim klasičnih izbora, nudimo i limitirane edicije za prave kolekcionare i entuzijaste.

1. Viski (ili whiskey): Ova kategorija uključuje široku paletu pića proizvedenih od žitarica koje se fermentiraju, destiliraju i zatim stare u drvenim bačvama. Postoji mnogo vrsta viskija, uključujući Scotch, Bourbon i Rye, svaka s vlastitim specifičnim proizvodnim standardima i karakteristikama okusa.

2. Rum: Dobiva se fermentacijom i destilacijom šećerne trske ili melase. Ovisno o regiji i stilu proizvodnje, rum može biti lakši ili tamniji te nositi različite arome.

3. Gin: Destilirani alkoholni napitak koji se proizvodi s infuzijom borovica i drugih biljnih sastojaka. Različite vrste gina, kao što su London Dry ili Old Tom, razlikuju se po profilu okusa i sastojcima.

4. Vodka: Obično se destilira iz žitarica ili krumpira do visokog postotka alkohola, a zatim se više puta prečisti kako bi se postigao neutralan okus.

5. Brandy: Ovaj destilat se proizvodi fermentacijom voćnih sokova, najčešće grožđa. Cognac i Armagnac su poznate podkategorije brandyja iz Francuske.

6. Rakija: Tradicionalni destilat popularan u mnogim dijelovima Europe, posebno na Balkanu. Proizvodi se destilacijom fermentiranih voćnih masa.

7. Likeri: Ovo su slatka alkoholna pića koja se obično proizvode infuzijom voća, bilja, začina, cvijeća ili orašastih plodova u alkohol, često uz dodatak šećera. Likeri mogu varirati u smislu teksture, okusa i viskoziteta.

Kvaliteta i karakteristike žestokih pića često ovise o sirovinama, tehnici destilacije, uvjetima starenja i mnogim drugim čimbenicima. I dok je svaka kategorija žestokih pića jedinstvena u svojim proizvodnim metodama i okusima, sve dijele zajedničku značajku koncentriranih i intenzivnih aroma i okusa dobivenih kroz destilaciju.

Dostava za fizičke osobe

Naruči omliljeno piće iz udobnosti svoga doma!

Dostava za ugostitelje i trgovce

Dostavljamo u Solin, Split, Trogir, Kaštela, Rogoznicu, Omiš, Sinj te otoke Brač, Hvar, Vis i Korčulu!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!