Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo

O nama

Worldwide 1

Veliki izbor domaćih i stranih brednova

Poslujemo od 2010.g., a od 2013. g. kao IVICA & JELENA d.o.o te se bavimo aktivnom prodajom alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Verified 1

Zadovoljni zaposlenici

Uspostavili smo čvrsto povjerenje u naš tim, a naši radnici predanim radom teže zadovoljiti potrebe naših kupaca.

Fash Delivery 1

Vozni park od 12 dostavnih vozila

Osim u Solinu aktivni smo u području Splita, Kaštela, Trogira, Čiova, Rogoznice, Omiša, Sinja te na otocima Braču, Hvaru, Visu i Korčuli.

Tko smo mi?

Društvo IVICA & JELENA d.o.o. posluje od 2010.g., a od 2013. g. se bavi aktivnom prodajom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka i nekolicinom dodatnih artikala potrebnih za trgovačke i ugostiteljske objekte, kao i uslugama prijevoza istih. Godine 2016., direktor poduzeća je ostvario i inozemni poslovni odnos ( Italija ) te je 2017.g. započeo s uvozom Portioli kave koja uspješno kotira na našem tržištu već šestu godinu za redom.

Početno tržište je bilo Solin, a kroz godine rada i dobrih poslovnih odnosa se proširilo na Split, Kaštela, Trogir, Čiovo, Rogoznica, Omiš, Sinj, a  i na otoke Brač, Hvar, Vis i Korčula. Zahvaljujući bogatom asortimanu i dobrim cijenama društvo godinama gradi dobre poslovne odnose što pokazuje i samo širenje na više tržišta.

Nakon 13 godina uspješnog poslovanja, došlo je vrijeme za nove misije, vizije i ciljeve. S vizijom da postanemo lideri u distribuciji pića, stvorile su se nove poslovne ideje i planovi za budućnost.

dostavna vozila firme ivica i jelena iz solina

Zašto odabrati nas?

Zaposlenici su naša snaga

Naši zaposlenici su naša snaga i pokretač poslovanja. Zahvaljujući dugogodišnjem radnom odnosu, stekli smo povjerenje i pouzdanost u svakog radnika i oni daju sve od sebe svojim radom da zadovolje želje kupaca.

Zadovoljstvo kupaca nam je glavni motiv za poslovanje i zahvaljujući njima smo postigli uspjeh. Zato se osim dosadašnje prodaje i dostave, želimo posvetiti kupcima i na ovaj način kako bi njihovi zahtjevi bili ispunjeni. S webshop-om nudmo mogućnost da kupci koji nisu u mogućnosti posjetiti nas na našim lokacijama, preko preglednika saznaju našu ponudu i postanu naš stalni klijent.

ilustracija za social media

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!