Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Jameson Whiskey

Kategorije: ,

20,32 25,93 

Jameson whiskey ima bogat i uravnotežen okus s blagom slatkoćom ječmenog slada, suptilnim začinima i profinjenom vanilijom. Specifično za Jameson je postupak trostruke destilacije koji mu daje glatkoću i jedinstvenu aromu. Ovaj viski se proizvodi u Midleton destileriji u blizini Corka, u Irskoj, gdje se njegova tradicija i kvaliteta održavaju već desetljećima.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Jameson je najpoznatiji irski viski s dugom poviješću, koja seže još od 1780. godine kada je John James otvorio svoju tvornicu viskija u Dublinu. Proizvodi se sa posebnom pažnjom kroz trostruku destilaciju, a minimalni period sazrijevanja je 3 godine. Taj proces mu daje nevjerojatnu svježinu i čistoću koja ga čini jedinstvenim.
Okus Jameson viskija karakterizira blaga slatkoća iz ječmenog slada, suptilni začini i profinjena vanilija. Ove note stvaraju skladan i prepoznatljiv okus koji je savršeno uravnotežen.
Jameson nije samo izvrstan za samostalno uživanje, već je i izuzetno svestran za miješanje u razne koktele. Svojom raznolikošću, otvara nove mogućnosti stvaranja jedinstvenih okusa.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Chivas Regal 12 Giftbox 0.7l

26,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Rum Zacapa Sistema Solera 23 Giftbox 0.7l

87,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Šamar Rakija od Šljiva i Dunja 0.7l

30,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Amaro 18 Isolabella

10,80 11,48 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!