Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Pelinkovac Antique 0.7l

Kategorije: ,

14,68 

Ovaj biljni liker osmislio je i proizveo 1862. Franjo Pokorny, destiler i vizionar koji je pelinkovac doveo do kraljevskih dvora. 40 aromatskih biljaka, plodova, korijena cvijetova čine esenciju Antique Pelinkovca, a receptura je najbolje čuvana tajna.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Antique Pelinkovac, najstariji Badelov biljni liker, datira iz 1862. godine. Osmislio ga je Franjo Pokorny, osnivač tvrtke Badel 1862, a prvobitno se prodavao kao “želudačano okrepljujuće sredstvo” u ljekarnama. Receptura ovog premium likera čuva se kao tajna u arhivi Badela, a glavni sastojak je pelin. Ovaj liker se proizvodi tradicionalno, ručno puni u boce, te svaka boca ima jedinstveni serijski broj.

Antique Pelinkovac se priprema od biranih začinskih biljaka koje se maceriraju u alkoholu, a zatim destiliraju u bakrenim kotlovima. Dominantan okus pelina daje mu prepoznatljiv karakter i blagotvorno djelovanje na organizam, čineći ga idealnim kao digestivom ili osnovom za aperitivne koktele.

Preporučuje se servirati ga dobro rashlađenog s kockicama leda i komadićem limuna ili naranče kako biste maksimalno uživali u njegovom bogatom okusu. Antique Pelinkovac je omiljen među znalcima i ljubiteljima finih likera, često se nalazi u uglednim restoranima i barovima, te je postao i traženi suvenir među turistima koji žele kušati i ponijeti sa sobom dio hrvatske delicije i tradicije.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Finsbury London Dry Gin

10,65 11,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Kruškovac Maraska 1.0l

9,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Stock 84 XO 0.7l

15,23 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Blanca

15,08 20,42 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!