Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Bacardi Rum – Carta Negra 1.0l

Kategorije: ,

20,40 

Tamni rum, odležan u hrastovim bačvama duže od 4 godine. Karakterizira ga bogat okus s notama začina, karamela i vanilije. Proizveden je kroz specifičan proces sazrijevanja koji definira njegovu jedinstvenu aromu. Često se koristi u tradicionalnim karipskim koktelima poput Mai Tai i Zombie, ali i u drugim mješavinama zbog njegove složenosti okusa.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Bacardi Black Rum predstavlja tamni rum koji se proizvodi u uglednoj Bacardi kompaniji, koja je sinonim za visokokvalitetne proizvode. Ovaj rum se ističe svojom dubokom tamnom bojom i bogatim okusom koji obuhvaća suptilne note začina, karamela i vanilije.
Njegova primjena je raznolika, često se koristi kao ključni sastojak u različitim koktelima, pri čemu posebno zapaženo mjesto zauzimaju tradicionalni karipski napici poput Mai Tai i Zombie. Bacardi Black Rum se također koristi za pripremu širokog spektra egzotičnih i klasičnih koktela, čime doprinosi njihovoj dubini i složenosti okusa.
Bitan aspekt proizvodnje Bacardi Black Ruma je proces sazrijevanja, koji varira u trajanju ovisno o seriji ruma i specifičnom tržištu na kojem se prodaje. Ovaj proces omogućuje da rum postigne svoj prepoznatljivi karakterističan okus i aromu.
S obzirom na svoju široku globalnu prisutnost, Bacardi Black Rum je iznimno popularan među ljubiteljima tamnih rumova koji cijene njegovu dubinu i kompleksnost okusa.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Stock 84 XO 0.7l

15,23 
Ocjenjeno 0 od 5

Višnjevac Badel 1.0l

10,92 
Ocjenjeno 0 od 5

Orahovac Dalmacijavino 1.0l

12,91 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio Tequila Blanco Giftbox 0.7l

90,25 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!