Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Johnnie Walker Double Black Whisky 0.7l

Kategorije: ,

41,00 

Johnnie Walker Double Black je whisky s dubokom aromom dima, zrelog voća i vanilije koji nudi bogato i snažno iskustvo okusa. Dolazi u elegantnoj crnoj kutiji, odličan kao poklon ili za posebne prigode.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Johnnie Walker Double Black je viski koji pruža snažno i bogato iskustvo okusa. Karakterizira ga duboka aroma dima s dodatkom zrelog voća i vanilije, što ga čini intrigantnim i upečatljivim. Svaki gutljaj ovog tamnog viskija otkriva njegovu kompleksnost i snagu, savršen za one koji traže viski s izraženim karakterom.

Dolazi u elegantnoj crnoj kutiji, čineći Johnnie Walker Double Black atraktivnim izborom za poklon ili kao poseban dodatak vašoj kolekciji. Ovo piće je idealno za posebne prigode ili kao luksuzni dar, nudi iskustvo koje se pamti i preporučuje se svakome tko cijeni snažan i karakterističan okus whiskeya.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Ganga liker 1.0l

14,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Ballantines Whisky 1.0l

16,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Malvazija Kozlović 0.75l

17,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Amaro 18 Isolabella

10,80 11,48 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!