Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Diplomatico Rum – Mantuano 0.7l

Kategorije: ,

27,80 

Diplomático Mantuano je izuzetan venezuelanski rum koji sazrijeva osam godina. Spaja note suhih šljiva, cimeta, vanilije i tropskog voća, koje mu daju bogat i složen profil. Proizveden s predanošću obiteljske destilerije Diplomático, ovaj rum odražava obiteljske vrijednosti i strast koja je temelj brenda. Idealno se služi s ginger aleom ili kao dio koktela Negroni.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Diplomático Mantuano je vrhunski rum, stvoren u podnožju Anda u Venezueli, koji nosi nasljeđe i strast zemlje iz koje potječe. Sazrijeva čak osam godina, kombinirajući note suhih šljiva, cimeta, muškatnog oraščića, vanilije i tropskog voća, koji mu daju složen i bogat okus. Njegova kompleksna proizvodnja kombinira tradicionalnu destilaciju u bakrenim loncima, stupastim destilatorima te jedinstvenim Barbet destilatorom. Proizveden s ljubavlju i pažnjom obiteljske tvrtke Diplomático, koja nadzire sve, od polja šećerne trske do same boce, ovaj rum oslikava obiteljsku tradiciju i zajednički duh koji je u samom srcu brenda. Za najbolje uživanje, preporučuje se kombinacija Diplomático Mantuano s ginger aleom ili u koktelu rum Negroni, gdje se 30ml Diplomático Mantuano kombinira s 30ml Cocchi Vermouth di Torino i 30ml Camparija. Ukrasite narančinom kriškom i osjetite pravo venezuelansko iskustvo.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Malvazija Istarska – Vina Laguna 1.0l

5,30 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Blanca

15,08 20,42 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio Tequila Anejo Giftbox 0.7l

121,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Hennessy VS Cognac 0,7l

33,75 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!