Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Gordons Gin 1.0l

Kategorije: ,

14,50 

Gordon’s London Dry Gin, s tradicijom koja datira iz 1769. godine, izvorno je iz Londona i poznat je po svojoj izvanrednoj recepturi s borovicom, koromačem i korom naranče. Njegova konzistentna kvaliteta i prepoznatljiv okus rezultat su posebnog postupka destilacije. Savršen je za klasične koktele poput Gin Tonic-a, a brojne nagrade potvrđuju njegov vodeći status u svijetu gina. Može se konzumirati samostalno, s ledom ili u raznim koktelima.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Gordon’s London Dry Gin jedan je od najpoznatijih i najstarijih brandova gina na svijetu, s poviješću koja seže sve do 1769. godine kada ga je osnovao Alexander Gordon. Porijeklom iz Londona, Gordon’s je postao svjetski prepoznatljiv zahvaljujući svojoj izvanrednoj kvaliteti i istaknutoj recepturi. Ključni sastojci ovog gina uključuju borovicu, koromač, koru naranče, lavandu i druge biljke koje mu daju prepoznatljiv i osvježavajući okus. Poseban postupak destilacije omogućuje da svaka boca zadrži konzistentnu kvalitetu i karakter koji ljubitelji gina diljem svijeta očekuju od Gordon’sa. Svojim suptilnim biljnim notama i čistim okusom, idealan je za pripremu klasičnih gin koktela poput Gin Tonic-a. U svom bogatom postojanju, osvojio je brojna priznanja i nagrade koje potvrđuju njegov status kao jednog od najboljih suhih ginova na tržištu. Konzumira se u širokom spektru koktela, ali također i samostalno ili sa ledom.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Badel Pelinkovac Gorki 1.0l

13,20 
Ocjenjeno 0 od 5
plavac mali peljesac

Plavac Mali Pelješac 1.0l

4,20 
Ocjenjeno 0 od 5

Vrbnička Žlahtina 1.0l

5,03 
Ocjenjeno 0 od 5
zlatna vrbnicka zlahtina

Zlatna Vrbnička Žlahtina 0.75l

6,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!