Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Absolut Vodka

Kategorije: ,

14,69 20,59 

Švedski visokokvalitetni destilat napravljen od zimske pšenice i čiste izvorske vode. Bez dodataka i šećera, ova vodka se odlikuje prirodnom čistoćom i glatkoćom. Idealna je kao osnova za mješavine u koktelima ili za čisto uživanje.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Absolut Vodka je sinonim za vrhunsku švedsku kvalitetu i neponovljiv okus. Svaka bočica ovog prestižnog pića čuva duboko ukorijenjenu tradiciju, koja se pažljivo prenosi iz generacije u generaciju.
Proizvedena je isključivo od najkvalitetnije zimske pšenice i čiste izvorske vode, koja se crpi iz izvora u blizini malenog mjesta Ahus, na jugu Švedske. Za proizvodnju Absolut vodke se isključivo koriste 100% prirodni sastojci, bez dodanih aroma ili umjetnih aditiva. Ne sadrži ni dodani šećer, zbog čega svaki gutljaj donosi čistu i neupitnu esenciju.
Kroz stotine destilacija postiže se iznimna glatkoća i čistoća, čineći svaki gutljaj izuzetno ugodnim iskustvom koji ne ostavlja nikakvu oštrinu, već nudi suptilnu i uravnoteženu harmoniju okusa.
Osim što je sinonim za kvalitetu, Absolut Vodka je također izvanredno prilagodljiva i idealna za miješanje u koktelima. Njezina sposobnost da se savršeno stopi s drugim pićima čini je omiljenim izborom među koktel majstorima.
Bilo da je dijelite s prijateljima, slavite poseban trenutak ili jednostavno uživate u trenutku osobnog luksuza, Vodka Absolute je savršeni suputnik.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

postup vino

Postup Vino – Vinarija Roso 0.75l

11,90 
Ocjenjeno 0 od 5

Dom Perignon Vintage 2012 0.75l

233,86 
Ocjenjeno 0 od 5

Tanqueray Gin 0.7l

23,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Ballantines Whisky 1.0l

16,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!