Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Don Julio Tequila Reposado Giftbox 0.7l

111,99 

Don Julio Tequila Reposado, dostupna u elegantnom poklon pakiranju, destilira se iz 100% plave agave i sazrijeva 8-12 mjeseci u američkim hrastovim bačvama. S aromama vanilije, čokolade i začina, tequila nudi glatkoću i uravnotežen završetak. Savršena za darivanje ili kao dodatak kolekciji, idealna je za uživanje samostalno ili u koktelima, simbolizirajući kvalitetu i izuzetan okus.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Don Julio Tequila Reposado, dostupna u elegantnom poklon pakiranju, predstavlja sofisticiran izbor unutar prestižne linije Don Julio tequila. Ova tequila se pažljivo destilira iz 100% plave agave, čiji se sokovi sporo kuhaju, fermentiraju i destiliraju kako bi se dobila njena izuzetna kvaliteta. Karakteristično za Reposado, što u prijevodu znači “odležao” ili “zreo”, Don Julio Reposado provodi od osam mjeseci do godinu dana sazrijevajući u američkim hrastovim bačvama. Taj proces joj daje jedinstvene arome i okuse, uključujući note vanilije, čokolade i začina, s blagim drvenastim tonovima, te joj osigurava glatkoću i uravnotežen završetak.

Prezentirana u poklon pakiranju, ova tequila je idealan izbor za darivanje ili kao poseban dodatak bilo kojoj kolekciji ljubitelja tequila. Njena raznolikost u okusima čini je savršenom za uživanje samostalno, na ledu, ili kao ključni sastojak u raznim sofisticiranim koktelima. Don Julio Tequila Reposado Giftbox kombinira kvalitetu, eleganciju i izuzetan okus, što je čini omiljenim izborom za one koji cijene vrhunsku izradu i iznimno iskustvo degustacije.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

titos vodka

Tito’s Vodka

25,40 31,59 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Double Black Whisky 0.7l

41,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio 1942 Giftbox 0.7l

334,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Tanqueray Gin 0.7l

23,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!