Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Zlatna Vrbnička Žlahtina 0.75l

Kategorije: ,

6,60 

Zlatna vrbnička žlahtina je suho bijelo vino s oznakom ZOI, proizvedeno od ručno ubrane sorte žlahtina bijela u specifičnoj regiji prema tradiciji. U čaši očarava svojom kristalnom bistroćom i voćnim aromama, pružajući satensku mekoću pri degustaciji. Idealno se uparuje s morskim plodovima i krčkom janjetinom, ističući gastronomsku ponudu svog kraja.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Zlatna vrbnička žlahtina je suho bijelo vino s prestižnom zaštićenom oznakom izvornosti (ZOI), što znači da je proizvedeno i obradjeno u specifičnom geografskom području prema tradicionalnim metodama. Proizvodi se od sorte grožđa žlahtina bijela, koja je ručno ubrana kako bi se očuvala njena svježina i kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se obrađuje u pneumatskim prešama, a zatim prolazi kroz proces vinifikacije u inox posudama s hladnom fermentacijom. Ovo vino dozrijeva na idealnoj temperaturi od 12°C, također u inox posudama, kako bi se očuvala njegova autentičnost.
U čaši se predstavlja prozirno-žuto-zelenkastom bojom s izvanrednom kristalnom bistroćom. Njegova aroma naglašava voćne mirise, dok njegov okus nudi satensku mekoću. To je lagano i izuzetno pitko vino, savršeno za uživanje u svakom trenutku. Zlatna vrbnička žlahtina idealno se uparuje s morskim plodovima, ali je također izvrsna kombinacija s tradicionalnom krčkom janjetinom, čime se dodatno ističe bogatstvo i raznolikost gastronomske ponude regije iz koje potječe.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Don Julio Tequila Anejo Giftbox 0.7l

121,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Rum Zacapa Royal Giftbox 0.7l

385,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Diplomatico Rum – Mantuano 0.7l

27,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Gin Mare 0.7l

43,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!