Ivica i Jelena - Logo
Loading...

The Botanist Gin 0.7l

Kategorije: ,

34,99 

The Botanist Islay Dry Gin, proizveden na škotskom otoku Islay, koristi 31 biljku, od kojih su 22 autohtone s otoka. Destiliran u rijetkom Lomond kotlu u Bruichladdich destileriji, ovaj gin odražava složenost i divlju prirodu Islaya. Njegova jedinstvena aroma i okus najbolje dolaze do izražaja u klasičnim gin koktelima ili s tonikom. Prepoznatljiv po kvaliteti i autentičnosti, The Botanist je vrhunski škotski gin sa svjetskom reputacijom.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

The Botanist Islay Dry Gin je premium gin proizveden na škotskom otoku Islay. Proizvodi se u Bruichladdich destileriji, poznatoj po svojoj stručnosti u proizvodnji vrhunskih whiskeya. Za razliku od većine ginova, The Botanist koristi impresivnu paletu od 31 biljke, od kojih su 22 ručno ubrane na samom otoku Islay, čime se odaje počast bogatoj flori otoka. Ove autohtone biljke, u kombinaciji s tradicionalnim sastojcima gina, stvaraju složeni i bogat okus. U proizvodnji The Botanist gina koristi se rijedak Lomond kotao, koji je posebno prilagođen za destilaciju ovog jedinstvenog gina. On omogućuje nježniju destilaciju i veću kontrolu nad procesom, stvarajući bogat i složen okus. Rezultat je gin s finom ravnotežom između slatkog, gorkog i biljnog, reflektirajući divlju prirodu otoka Islay. Preporučuje se konzumacija u klasičnim gin koktelima ili s tonikom kako bi se najbolje iskoristile njegove bogate arome. Kvaliteta i autentičnost The Botanist gina prepoznate su širom svijeta, donoseći mu brojna međunarodna priznanja. Svaka boca The Botanist gina predstavlja spoj tradicije, stručnosti i inovacija, čineći ga savršenim izborom za one koji traže sofisticiran i autentičan gin iz srca Škotske.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Višnjevac Badel 1.0l

10,92 
Ocjenjeno 0 od 5

Finsbury London Dry Gin

10,65 11,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Red Label Whisky

15,15 18,04 
Ocjenjeno 0 od 5

Graševina Kutjevo 1.0l

5,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!