Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Bacardi Rum – Carta Blanca

Kategorije: ,

15,08 20,42 

Bacardi Rum je postao simbolom kubanske kulture i koktelima kao što su Mojito i Daiquiri. Proizveden fermentacijom melase i destilacijom, ovaj svjetski poznat rum prepoznatljiv je po svom glatkom i čistom profilu s laganim voćnim notama. Savršen je za miješanje u različitim koktelima ili za uživanje sam po sebi s ledom.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Bacardi je istaknuti svjetski brend ruma s dubokim korijenima i zanimljivom poviješću. Godine 1862. Don Facunda Bacardí Massóa osnovao je poznatu kompaniju u Santiago de Cuba, Kuba. Revolucionarnim pristupom destilaciji i filtraciji postignut je prepoznatljiv glatki i blagi okus Bacardi ruma.
Proces proizvodnje Bacardi ruma uključuje fermentaciju šećerne trske i vode, destilaciju i zatim starenje u bačvama od bijelog hrasta, pri čemu vrijeme starenja ovisi o vrsti ruma.
Nakon političkih promjena u Kubi i nacionalizacije kompanije Bacardi, kompanija se preselila u SAD, gdje je i danas aktivna pod istim imenom.
Bacardi proizvodi različite tipove ruma, uključujući bijeli rum (Bacardi Superior), tamni rum (Bacardi Gold i Bacardi Black), te luksuzne varijante kao što su Bacardi 8 i Bacardi Reserva Limitada. Bijeli rum Bacardi Superior često se koristi u popularnim koktelima kao što su Mojito i Daiquiri.
Kao brend s globalnom prisutnošću u više od 150 zemalja, Bacardi ostaje jedna od najpoznatijih i najomiljenijih brendova ruma na svjetskom tržištu.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Beefeater Gin 1.0l

20,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Badel Pelinkovac Gorki 1.0l

13,20 
Ocjenjeno 0 od 5
gin bombay saphire

Bombay Sapphire Gin

21,55 23,20 
Ocjenjeno 0 od 5

Stock 84 XO 0.7l

15,23 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!