Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Tanqueray Gin 0.7l

Kategorije: ,

23,00 

Tanqueray London Dry gin, s tradicijom iz 1830. godine, kombinira borovicu, koru limuna, korijandar i sladić kroz četverostruku destilaciju. Ovaj britanski gin osvojio je brojne svjetske nagrade, naglašavajući svoj istaknut profil borovice. Najbolje se poslužuje u gin toniku s limetom ili limunom, ali je i temelj za mnoge koktele. Predstavlja vrhunac londonske destilacije i izbor za prave ljubitelje ginova.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Tanqueray London Dry gin je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih ginova na svjetskoj sceni, s poviješću koja seže sve do 1830. godine kada je Charles Tanqueray otvorio svoju destileriju u Londonu. Ovaj gin predstavlja krunu britanskog destilacijskog umijeća, čuvajući recepturu koja se prenosi s generacije na generaciju. Ključni sastojci ovog klasičnog gina uključuju bogatu borovicu, koru limuna, korijandar i sladić, koji zajedno stvaraju harmoničnu simfoniju okusa. Njegova četverostruka destilacija garantira kristalnu čistoću i istaknut profil okusa. Tanqueray London Dry gin osvojio je brojne nagrade na globalnim natjecanjima, ističući se kao lider u kategoriji suhih ginova. Okus je izražen, s dominantnim notama borovice koje se savršeno stapaju s ostalim biljnim sastojcima. Preporučuje se serviranje u klasičnom gin toniku s limetom ili limunom, no također je odlična osnova za brojne koktele. Ovaj gin je pravi predstavnik tradicionalne londonske škole destilacije i nepogrešiv izbor za sve istinske poznavatelje ginova.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Aura Teranino Liker 0.7l

18,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Pošip Čara Kvalitetno 0.75l

6,30 
Ocjenjeno 0 od 5
zlatna vrbnicka zlahtina

Zlatna Vrbnička Žlahtina 0.75l

6,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Diplomatico Rum – Mantuano 0.7l

27,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!