Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Smirnoff Vodka

Kategorije: ,

13,80 18,69 

Smirnoff Vodka, rođena u srce Moskve 1860-ih, simbolizira izvrsnost u svijetu vodki. Pjotr Arsenjevič Smirnov kombinirao je tradiciju i inovaciju, stvarajući iznimno čisto piće koje je osvojilo globalno priznanje. Njena trostruka destilacija i deseterostruka filtracija garantiraju mekoću i čistoću, dok lagane note zrna potvrđuju njezinu kvalitetu. Savršena kao osnova za klasične koktele, Smirnoff Vodka je nezaobilazan izbor za mnoge, bilo za posebne prilike ili opuštene trenutke.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Smirnoff Vodka, s korijenima koji sežu do 1860-ih godina u Moskvi, postala je jedna od najprepoznatljivijih vodki na svijetu. Osnovao ju je Pjotr Arsenjevič Smirnov, koji je kombinirao tradicionalne metode destilacije s inovativnim pristupima kako bi stvorio iznimno čisto piće. Smirnoff je s vremenom osvojio niz nagrada na međunarodnim natjecanjima, što potvrđuje njegovu kvalitetu i dosljednost. Proizvodi se trostrukom destilacijom i deseterostrukom filtracijom, garantirajući visoku čistoću i mekoću. Sastojci uključuju vrhunsku pšenicu i čistu vodu. Smirnoff Vodka je poznata po svom neutralnom profilu, s laganim notama zrna i čistoće, što je čini idealnom za miješanje u koktelima. Popularna je u brojnim klasičnim koktelima kao što su Cosmopolitan, Moscow Mule ili Vodka Martini. Osim klasične verzije, Smirnoff nudi i niz aromatiziranih vodki, dodatno proširujući svoju paletu. Njegova široka dostupnost i povoljna cijena čine ga omiljenim izborom mnogih, bez obzira na prigodu.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Great House Gin 1.0l

10,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Aperol

12,35 16,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Jack Daniels Whiskey 3L – Giftbox ljuljačka stalak

104,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Aura Teranino Liker 0.7l

18,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!