Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Rum Zacapa Centenario XO Giftbox 0.7l

Kategorije: , ,

179,99 

Zacapa Centenario XO, u elegantnoj poklon kutiji, predstavlja vrh guatemalske proizvodnje rumova. Spoj rumova starih do 25 godina, sazrijevanih u bačvama korištenim za whisky, cherry i vino, što mu daje bogat i složen okus. Ovaj luksuzni rum sadrži note tamne čokolade, sušenog voća, vanilije, začina, meda i dima. Pakiranje Zacapa XO naglašava ekskluzivnost i idealno je za darovanje ili kao dodatak kolekciji ljubitelja rumova.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Rum Zacapa Centenario XO, u svojoj elegantnoj poklon kutiji, predstavlja vrhunac guatemalske izrade rumova. Ovaj prestižni rum je spoj najizvrsnijih rumova starih do 25 godina, sazrijevanih u bačvama koje su prethodno korištene za viski, šeri i vino. Zacapa Centenario XO je izuzetno cijenjen rum zbog svog bogatog i složenog okusa. Ovaj luksuzni rum karakteriziraju duboki i topli tonovi sa sofisticiranim slojevima okusa. U njemu se mogu prepoznati bogate note tamne čokolade, suptilni tragovi sušenog voća poput šljiva i trešanja, te vanilije iz bačava u kojima je odležavao. Također, postoje naznake začina, meda, i dima, uz dodir hrastovine koji mu daje strukturu i kompleksnost. Izražena glatkoća rum Zacapa Centenario XO čini ga vrlo ugodnim za konzumaciju

Pakiranje Zacapa Centenario XO ističe ekskluzivnost ovog rumova i čini ga idealnim darom ili vrijednim dodatkom kolekciji za prave poznavatelje i ljubitelje rumova. Kutija ne samo da štiti bocu već je i izraz sofisticiranosti i luksuza koji Zacapa XO nudi. Bilo da se poklanja ili dodaje osobnoj kolekciji, Zacapa Centenario XO poklon kutija je simbol najviše kvalitete i dugogodišnje guatemalske tradicije u pravljenju rumova.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

marko polo pošip

Pošip Čara Marco Polo 0.75l

14,10 
Ocjenjeno 0 od 5
chivas

Chivas Regal 12 Whisky 1.0l

37,23 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Negra 1.0l

20,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Orahovac Badel 1.0l

10,54 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!