Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Pošip Čara Marco Polo 0.75l

Kategorije: ,

17,50 

Pošip Čara Marco Polo je vrhunsko vino s otoka Korčule, odlikujući se zlatno-žutom bojom i aromama cvijeta badema te gorke naranče. Njegov okus je obogaćen notama mediteranskog bilja i zrele breskve. Servira se rashlađen na 12°C, idealan uz ribu i mediteranske slastice.

Nema na zalihi

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Pošip Čara Marco Polo – autentično vino koje odražava bogatu povijest i geografsku baštinu otoka Korčule. Proizvedeno iz grožđa koje raste na posebno odabranim položajima obogaćenim šljunkovitim škrtim tlom na drobljivim vapnenačkim temeljima, ovaj Pošip ističe zlatno-žutu boju i bogat aromatski buke. Dominantne note cvijeta badema, makije i gorke naranče nadopunjuju se suptilnim tragovima smokve i vrijeska, a herbalni tonovi mediteranskog bilja, zajedno s nektarinom i zrelom breskvom, dodatno obogaćuju okus.
Tekstura ovog vina je kremasta s orašastim tonovima, što dodatno ističe njegovu punoću i zaokružuje profil. Pošip Čara Marco Polo odlikuje se punim tijelom i impresivno dugim završetkom, što ga čini savršenim izborom za gurmanske užitke. Najbolje se servira rashlađen na temperaturi od 12°C, a izvrsno se uparuje s raznim ribljim specijalitetima, jelima od bijelog mesa te tradicionalnim mediteranskim slasticama.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Don Julio Tequila Anejo Giftbox 0.7l

121,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Blue Label Whisky 0.7l – Giftbox

259,99 
Ocjenjeno 0 od 5
old pilots

Old Pilots Gin 0.7l

33,15 
Ocjenjeno 0 od 5

The Singleton 12 Whiskey 0.7l

52,55 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!