Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Plavac Mali Pelješac 1.0l

Kategorije: ,

4,20 

Pelješac je hrvatsko vino proizvedeno od sorte Plavac mali. S rubinsko-crvenom bojom i bogatom aromom, ovo polusuho vino ima mekan, slatkasto-trpak okus. Odlično se uparuje s jelima poput pašticade i plave ribe s gradela. Idealna temperatura za serviranje je 16-18 stupnjeva.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Pelješac, vino stvoreno od autohtone sorte Plavac mali, predstavlja istinsko enološko blago Hrvatske. Ovo polusuho kvalitetno vino očarava svojom rubinsko-crvenom bojom, dok njegova izražena sortna aroma naglašava autentičnost i bogatstvo okusa. Karakterizira ga mekan i ugodan slatkasto-trpak okus, proizašao iz ostatka neprovrelog šećera, čime se izdvaja od tipičnog Plavca.
Savršeno se slaže sa sočnim jelima poput pašticade, jelima od zeca, a odlično komplementira i okus plave ribe s gradela. Servirajte ga na temperaturi od 16-18 stupnjeva i uživajte u simfoniji okusa koju nudi ovo izuzetno vino.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Glenfiddich 18 Whisky Giftbox 0.7l

78,84 
Ocjenjeno 0 od 5

Liker od Vina – Dioklecijan Dalmacijavino 1.0l

12,21 
Ocjenjeno 0 od 5

Kruškovac Maraska 1.0l

9,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Old Pascas White Rum

9,20 12,25 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!