Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Monkey Shoulder Whiskey 0.7l

Kategorije: ,

32,50 

Suvremeni škotski blended malt whiskey nastao kombiniranjem tri različita single malta. Bogate arome vanilije, meda i začinjenog hrasta nadopunjuju se s nježnim notama citrusa. Izvanredan kada se pije čist ili s ledom, ali također služi kao savršena osnova za raznovrsne koktele.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Monkey Shoulder je suvremeni škotski blended malt whiskey koji predstavlja spoj tradicionalnog zanata i modernog stila. Naziv “Monkey Shoulder” zapravo se odnosi na stanje koje su nekad dobivali radnici u destilerijama od ponavljajućeg okretanja ječmenog slada rukom pa su njihova ramena počela padati i zakrivljivati se, slično ramenu majmuna. Osim toga, naziv je i odraz buntovne i nekonvencionalne prirode ovog viskija, koji se odvažno razlikuje od mnogih tradicionalnih škotskih viskija.
Sastavljen od tri različita single malt viskija, Monkey Shoulder nudi glatku i bogatu paletu okusa. Na nepcu se osjete note vanilije, meda i začinjenog hrasta, s tragovima citrusa i maline, što ga čini iznimno pristupačnim za one koji tek ulaze u svijet viskija.
Izvanredan je kada se konzumira čist ili s ledom, njegova prava snaga leži u svestranosti koju nudi kao osnovu za različite koktele. Od klasičnih koktela poput Old Fashioned i Whiskey Sour do modernijih kreacija, ovaj viski je savršen za eksperimentiranje.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Jack Daniels Whiskey 3L – Giftbox ljuljačka stalak

104,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Gin Mare 0.7l

43,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Blue Label Whisky 0.7l – Giftbox

259,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio 1942 Giftbox 0.7l

334,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!