Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Martell VS Konjak 0,7l

Kategorije: ,

27,73 

Martell VS se proizvodi metodom dvostruke destilacije što rezultira konjakom izražene čistoće. Sazrijeva najmanje dvije godine u hrastovim bačvama, stvarajući zlatno-žutu boju s notama voća i drva. Može se uživati čist ili kao sastojak u koktelima.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Od svog osnutka 1715. godine, Martell je postao sinonim za majstorsku proizvodnju konjaka, noseći titulu jedne od najstarijih konjačkih kuća u srcu regije Cognac u Francuskoj. Sva čarolija počinje s pažljivom selekcijom bijelih vinova loza, koji se destiliraju i potom transformiraju u vinske destilate. Martell se izdvaja svojom metodom dvostruke destilacije, što daje dodatnu čistoću i finoću konjaku.
VS, što znači “Very Special”, ukazuje na to da su vinski destilati koji čine ovaj konjak odležavali u hrastovim bačvama najmanje dvije godine. Tijekom ovog razdoblja, konjak upija bogate i složene arome iz hrasta, stvarajući harmoničan spoj svježih citrusnih nota i suptilnih drvenastih tonova. Boja Martell VS-a je zlatno-žuta, a njegov okus je bogat, s izraženom voćnom notom. Mnogi ga cijene u čistoj formi, no zbog svoje svestranosti često je i temelj za različite koktele. S godinama, Martell je uspostavio reputaciju branda koji održava najviše standarde kvalitete, osiguravajući da svaka boca koja napusti njihove podrume odražava naslijeđe i stručnost koja se njeguje već stoljećima. Martell VS nudi autentično iskustvo konjaka za sve ljubitelje ovog pića.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Sax Original Gin

12,15 14,53 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Negra 1.0l

20,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Red Label Whisky

15,15 18,04 
Ocjenjeno 0 od 5

Pelinkovac Antique 0.7l

14,68 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!