Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Malvazija Kozlović 0.75l

Kategorije: ,

17,00 

Suho bijelo vino proizvedeno od grožđa iz Istarskog vinogorja. Boja vina je karakteristično blijedo zlatna, kristalne čistoće, s bogatim aromama cvijeta naranče, bijelog cvijeća, zrelog žutog voća, limuna, sofisticiranih orijentalnih začina i dodira mokrog kamena.

Nema na zalihi

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Kozlović Malvazija proizvodi se od sorte grožđa malvazija istarska. Uzgaja se u vinogradima Vale, Santa Lucia i Contarini u Istri na nadmorskoj visini između 200 i 240 metara, s vinovom lozom starom između 16 i 61 godine. Ovi vinogradi imaju idealan položaj prema jugu i jugozapadu, što omogućuje grožđu da upije najbolje od mediteranskog sunca. Tlo je specifično sastava, kombinirajući fliš, vapnenačke stijene i glinu, što daje vinu poseban karakter.
Svaka faza proizvodnje odrađena je s pažnjom: berba je ručna kako bi se osigurala kvaliteta svake bobice. Nakon berbe slijedi ručna selekcija grožđa, kriomaceracija koja traje od 12 do 24 sata, zatim prešanje i pažljivo kontrolirana fermentacija.
Boja vina je karakteristično blijedo zlatna, kristalne čistoće, s bogatim aromama cvijeta naranče, bijelog cvijeća, zrelog žutog voća, limuna, sofisticiranih orijentalnih začina i dodira mokrog kamena. Na nepcu, Malvazija pruža osjećaj suhoće, ali s jasnom svježinom, kompleksnošću i odličnom definicijom, završavajući dugim, sočnim i slanim završetkom.
Ova Malvazija nije samo izvanredno vino, već odražava duh i tradiciju vinarskog znanja Hrvatske Istre. Idealna je za pariranje s morskom hranom, bijelom ribom i raznim delicijama.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

vodka vigor

Vigor Vodka

8,19 9,89 
Ocjenjeno 0 od 5

Gin Mare 0.7l

43,99 
Ocjenjeno 0 od 5
old pilots

Old Pilots Gin 0.7l

33,15 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio Tequila Anejo Giftbox 0.7l

121,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!