Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Malvazija Istarska – Vina Laguna 1.0l

Kategorije: ,

5,99 

Malvazija – Sinonim za istarsko suho bijelo kvalitetno vino. Poslužuje se rashlađena uz predjela s povrćem, tjesteninu, ribu…

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Proizvedena od sorte grožđa malvazija istarska koje se uzgaja u vinogradima Vale, Santa Lucia i Contarini i nalaze se na nadmorskoj visini između 200 i 240 metara, s vinovom lozom starom između 16 i 61 godine. Ovi vinogradi imaju idealan položaj prema jugu i jugozapadu, što omogućuje grožđu da upije najbolje od mediteranskog sunca. Tlo je specifično sastava, kombinirajući fliš, vapnenačke stijene i glinu, što daje vinu poseban karakter.
Svaka faza proizvodnje odrađena je s pažnjom: berba je ručna kako bi se osigurala kvaliteta svake bobice. Nakon berbe slijedi ručna selekcija grožđa, kriomaceracija koja traje od 12 do 24 sata, zatim prešanje i pažljivo kontrolirana fermentacija.
Boja vina je karakteristično blijedo zlatna, kristalne čistoće, s bogatim aromama cvijeta naranče, bijelog cvijeća, zrelog žutog voća, limuna, sofisticiranih orijentalnih začina i dodira mokrog kamena. Na nepcu, Malvazija pruža osjećaj suhoće, ali s jasnom svježinom, kompleksnošću i odličnom definicijom, završavajući dugim, sočnim i slanim završetkom.
Ova Malvazija nije samo izvanredno vino, već odražava duh i tradiciju vinarskog znanja Hrvatske Istre. Za optimalnu degustaciju, preporučuje se serviranje Malvazije Istarske rashlađene na temperaturi od 10-12°C. Idealna je kao aperitiv, ali se izvrsno sljubljuje i uz lagana predjela poput tjestenine ili rižota. Također, savršen je izbor uz jela od bijelog mesa, ribe ili morskih plodova, nudeći harmoniju okusa i arome.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Great House Gin 1.0l

10,50 
Ocjenjeno 0 od 5
marko polo pošip

Pošip Čara Marco Polo 0.75l

17,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Liker od Vina – Dioklecijan Dalmacijavino 1.0l

12,21 
Ocjenjeno 0 od 5

Amaro 18 Isolabella

10,80 11,48 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!