Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Liker od Vina – Dioklecijan Dalmacijavino 1.0l

Kategorije: ,

12,21 

Liker od biranih vina, oplemenjen moštom od grožđa, koji se izvrsno ljubi sa slatkim. Neizbježan dodatak raznim kuhinjskim majstorijama.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Dioklecijan je liker od vina, preciznije, slatki liker od odabranih sorti vina koje su pažljivo balansirane i oplemenjene koncentratom mošta od grožđa s dodatkom vinskog destilata. Ovaj liker potječe iz Drniškog vinogorja, točnije s područja Petrovog polja, a napravljen je od autohtonih dalmatinskih sorti grožđa: Debit i Plavina.
Kada govorimo o njegovim karakteristikama, boja koju nosi je crveno-smeđa. Aroma koja iz njega izvire podsjeća na voće, s posebnim naglaskom na mirise malina i kupina. Alkoholna snaga ovog likera iznosi 16,0 vol%, a preporučuje se konzumacija na temperaturi od 14 do 16°C. Za najbolje iskustvo degustacije, Dioklecijan liker preporučuje se servirati rashlađen. Može se uživati uz slatke delicije ili kao aperitiv prije obroka, nudeći tako iznimno iskustvo okusa i arome.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Gin Empire Maraska 1.0l

11,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Pošip Čara Kvalitetno 0.75l

6,30 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio Tequila Anejo Giftbox 0.7l

121,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Jack Daniels Whiskey 3L – Giftbox ljuljačka stalak

104,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!