Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Kruškovac Maraska 1.0l

Kategorije: ,

9,89 

Liker koji je pripremljen od destilata i prirodne arome krušaka po staroj recepturi. Karakterizira ga žarko žuta boja i skladan okus, često se koristi kao aperitiv, sastojak pića ili u kulinarske svrhe. Posebno je popularan na njemačkogovornim tržištima zbog svoje tradicije i kvalitete.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Kruškovac je aromatični liker pripremljen po staroj recepturi od destilata i prirodne arome plemenitih vrsta krušaka. Njegov sklad mirisa i okusa, zaokružen ugodnom žarko žutom bojom, čini ga iznimno svestranim pićem. Zbog svog bogatog i karakterističnog profila, popularan je izbor kao aperitiv, sastojak mješanih pića ili čak kao kulinarski dodatak prilikom pripreme raznih slastica. Njegova široka primjena čini ga posebno traženim u maloprodajnom segmentu, kao i u segmentu ugostiteljstva. Posebno je cijenjen i tražen na tržištima njemačkog govornog područja, gdje se njegova tradicija i kvaliteta visoko vrednuju.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Jagermeister

11,99 17,09 
Ocjenjeno 0 od 5

Tanqueray Gin 0.7l

23,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Don Julio 1942 Giftbox 0.7l

334,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Jack Daniels Whiskey

20,79 26,06 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!