Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Jack Daniels Apple 0.7l

Kategorije: ,

22,80 

Jack Daniel’s Tennessee Apple kombinira tradicionalni Jack Daniel’s Tennessee whiskey s osvježavajućim okusom zelene jabuke. Nakon sazrijevanja u bačvama od američkog hrasta, viski je obogaćen prirodnim likerom od jabuke, pružajući bogat i nezaboravan okus.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Jack Daniel’s Tennessee Apple je majstorski kreirana mješavina koja utjelovljuje klasičnu narav poznatog Jack Daniel’s Tennessee whiskeya s dodatkom osvježavajućeg okusa tri pažljivo odabrane sorte zelene jabuke: McIntosh, Red Delicious i Granny Smith. Nakon što je originalni Jack Daniel’s sazrio u ručno izrađenim bačvama od američkog hrasta, pomiješan je s potpuno prirodnim likerom od zelene jabuke, stvarajući nezaboravan i bogat okus. Takav sklad između klasičnog i inovativnog potvrdjuje činjenica da su bile potrebne godine istraživanja i strpljenja kako bi se usavršila ova kreacija. Savršeno balansiran, Jack Daniel’s Apple postao je odličan izbor za sve one koji traže sofisticiranost klasičnog viskija, ali i svježinu koju donosi voćna nota. Idealno poslužen čist, s ledom ili u kombinaciji sa puno leda i tonikom.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Bulldog Gin 0.7l

26,12 
Ocjenjeno 0 od 5

Monkey Shoulder Whiskey 0.7l

32,50 
Ocjenjeno 0 od 5
old pilots

Old Pilots Gin 0.7l

33,15 
Ocjenjeno 0 od 5

Jack Daniels Apple 0.7l

22,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!