Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Hennessy VS Cognac 0,7l

Kategorije: ,

33,75 

Hennessy, prestižni brand konjaka, nastaje iz pažljivo odabranih destilata iz francuske regije Cognac. Karakterizira ga bogat i složen okus s notama voća, začina i drva. Idealno se uživa čist ili u sofisticiranim koktelima, a njegovo elegantno pakiranje čini ga savršenim darom ili dodatkom kolekciji. Hennessy simbolizira luksuz i kulturu, prepoznat i cijenjen globalno.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Hennessy je ugledni brand konjaka koji pruža iznimno iskustvo degustacije, nastalo iz bogate tradicije i umijeća destilacije koja se njeguje stoljećima. Svaka boca Hennessy konjaka rezultat je pomnog odabira najfinijih destilata iz regije Cognac u Francuskoj, osiguravajući konzistentnost i vrhunsku kvalitetu. Hennessy se odlikuje bogatim i složenim profilom okusa, spajajući note voća, začina i nježnih drvenih tonova, čineći ga idealnim za uživanje u čistom obliku ili kao ključni sastojak u sofisticiranim koktelima. Sa svojim elegantnim pakiranjem, svaka boca Hennessy konjaka predstavlja savršen izbor za dar ili kao dopuna kolekciji ljubitelja finih alkoholnih pića. Hennessy nije samo piće, već simbol luksuza i kulture, priznat i cijenjen diljem svijeta.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

chivas

Chivas Regal 12 Whisky 1.0l

37,23 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Blonde Whisky 0.7l

23,74 
Ocjenjeno 0 od 5

Šamar Rakija od Šljiva i Dunja 0.7l

30,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Malvazija Istarska – Vina Laguna 1.0l

5,30 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!