Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Hendricks Gin 0.7l

Kategorije: ,

31,99 

Škotski gin sa svježim notama krastavca i ruže. Proizvodi se kombiniranjem tradicionalnih tehnika destilacije. Najbolje se uparuje s tonikom i svježim krastavcem za osvježavajući gin tonik.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Hendrick’s Gin je jedinstveni škotski gin koji se ističe svojim nekonvencionalnim spojem sastojaka i posebnom tehnikom destilacije. Dok većina ginova osnovu svog okusa temelji na borovici, Hendrick’s dodaje svježe note krastavca i ruže, stvarajući neobično osvježavajuću i elegantnu aromu.
Svaka boca Hendrick’s Ginja proizvodi se korištenjem kombinacije tradicionalnih bakrenih kotlova i destilacije u Bennetovom kotlu, čime se postiže neusporediva glatkost i kompleksnost okusa. Ovaj proces, zajedno s pažljivo odabranim botaničkim sastojcima, daje ginu karakterističan i uravnotežen profil.
Hendrick’s Gin savršeno se uparuje s tonikom i svježim krastavcem, pružajući klasiku gin tonika s neobičnim i osvježavajućim twistom. S njegovim sofisticiranim i nekonvencionalnim okusom, idealan je za one koji traže nešto drugačije i žele proširiti svoje horizonte u svijetu koktela.
Bilo da ste ljubitelj ginova ili tek istražujete ovu kategoriju alkoholnih pića, Hendrick’s Gin nudi jedinstveno iskustvo koje će vas očarati svojim nesvakidašnjim okusom i aromom.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

zlatna vrbnicka zlahtina

Zlatna Vrbnička Žlahtina 0.75l

6,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Orahovac Dalmacijavino 1.0l

12,91 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Double Black Whisky 0.7l

41,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Absolut Vodka

14,69 20,59 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!