Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Glenfiddich 15 Whisky Giftbox 0.7l

49,54 

Porijeklom iz doline Speyside u Škotskoj, Glenfiddich je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih single malt škotskih whiskya na svijetu. Proizveden tradicionalnim postupcima koji se prenose s generacije na generaciju. Sazrijeva u starijim sherry i novim hrastovim bačvama najmanje 15 godina.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Glenfiddich, smješten u dolini Speyside u Škotskoj, jedna je od najpoznatijih destilerija single malt škotskog whiskya na svijetu. Osnovan 1887. godine od strane Williama Granta, Glenfiddich se s ponosom proizvodi u istoj obitelji već više od 130 godina. Ovaj viski koristi čistu izvorsku vodu iz Robbie Dhu izvora i zreli u specifičnoj kombinaciji hrastovih bačvi. Kroz godine, Glenfiddich je osvojio niz prestižnih nagrada, potvrđujući svoj status kao vrhunski single malt. U njegovom bogatom i slojevitom okusu možete otkriti note kruške i hrasta. Idealno se konzumira čist, eventualno s dodatkom kapi vode ili ledom kako bi se oslobodile sve arome. Njegova elegantna boca s jelenskom glavom na etiketi čini ga prepoznatljivim na globalnoj razini.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Glenfiddich 15 Whisky Giftbox 0.7l

49,54 
Ocjenjeno 0 od 5

Jack Daniels Whiskey 3L – Giftbox ljuljačka stalak

104,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Tanqueray Gin 0.7l

23,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Hennessy VS Cognac 0,7l

33,75 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!