Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Finsbury London Dry Gin

Kategorije: ,

10,65 11,99 

Finsbury Gin, London Dry Gin s tradicijom od 1740. godine, proizvodi se u Velikoj Britaniji koristeći bakrene kotlove i klasične sastojke poput borovice i limunove kore. Jedan od najstarijih londonskih brendova. Pravi se po tajnom receptu koji je ostao nepromijenjen do danas. Njegov uravnotežen i čist okus čini ga omiljenim za koktele ili čistu konzumaciju. Svojom dosljednom kvalitetom i pažljivom destilacijom, Finsbury je postao cijenjen izbor među ljubiteljima gina globalno.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Finsbury Gin je klasičan London Dry Gin s bogatom poviješću koja seže sve do 1740. godine. Proizveden je u Velikoj Britaniji koristeći tradicionalne metode destilacije. Karakterističan je po svom suptilnom spoju različitih biljaka, uključujući borovicu, limunovu koru, korijander i druge klasične sastojke koji mu daju prepoznatljiv okus. Ovaj gin je poznat po svojoj čistoći i uravnoteženosti, što ga čini izvrsnim izborom za različite koktele, ali i za konzumaciju čistog. U srcu njegovog proizvodnog procesa je pažljiva selekcija sastojaka i destilacija u bakrenim kotlovima. Finsbury Gin je cijenjen među ljubiteljima gina širom svijeta zbog svoje dosljedne kvalitete i klasičnog profila okusa. Preporučuje se za konzumaciju s tonikom ili kao osnova u raznim koktelima.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

The Botanist Gin 0.7l

34,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Moskva Vodka 1.0l

8,79 
Ocjenjeno 0 od 5

Malvazija Istarska – Vina Laguna 1.0l

5,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Dom Perignon Vintage 2012 0.75l

233,86 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!