Trenutno nismo u mogućnosti isporučivati robu dostavnom službom te se ista može isključivo preuzeti osobnim dolaskom na adresu skladišta: SOLINSKA 49, SPLIT

Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Don Julio Tequila Blanco Giftbox 0.7l

90,25 

Don Julio Tequila Blanco je vrhunska tequila izrađena od 100% plave agave. Bez odležavanja u bačvama, Blanco zadržava svjež i čist okus s notama svježe agave, citrusa i crnog papra. Idealna je za ljubitelje svježine u piću, bilo samostalno, na ledu ili kao baza za koktele. Poklon pakiranje čini je savršenim darom, odražavajući eleganciju i sofisticiranost.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Don Julio Tequila Blanco, predstavljena u atraktivnom poklon pakiranju, je vrhunska tequila koja odražava tradiciju i kvalitetu poznatog meksičkog branda. Izrađena od 100% plave agave, Don Julio Blanco se destilira s posebnom pažnjom kako bi se očuvala svježina i čistoća okusa agave. Za razliku od Reposado ili Añejo tequila, Blanco ne provodi vrijeme u bačvama, što joj omogućava da zadrži svjež i čist profil okusa s izraženim notama svježe agave, uz dodatke citrusa i crnog papra.

Ova svijetla i bistra tequila donosi osjećaj prave meksičke tradicije, nudeći iskustvo koje je istovremeno moćno i elegantno. Don Julio Blanco je idealan za one koji preferiraju svježinu i energičnost u svom piću, pružajući nezaboravno iskustvo bilo da se konzumira sama, na ledu ili kao osnova za visokokvalitetne koktele.

Poklon pakiranje čini Don Julio Blanco savršenim darom za prigode poput rođendana, godišnjica ili kao poseban poklon za ljubitelje tequila. Njegova prezentacija odražava eleganciju i sofisticiranost, čineći ovu tequilu ne samo vrhunskim pićem već i stilskim dodatkom svakoj kolekciji.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Finsbury London Dry Gin

10,65 11,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Blanca

15,08 20,42 
Ocjenjeno 0 od 5
marko polo pošip

Pošip Čara Marco Polo 0.75l

17,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Black Label Whisky

28,27 48,35 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!