Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Dom Perignon Vintage 2012 0.75l

Kategorije: ,

233,86 

Dom Pérignon Vintage 2012 je simbol luksuza u svijetu šampanjaca. Proizveden tradicionalnom fermentacijom u boci, temelji se na selekciji najboljih grožđa te dozrijeva godinama u podrumima prije izlaska na tržište. Karakterizira ga slojevita aroma i tekstura, a preporučuje se posluživanje u tulipanastim čašama.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Dom Pérignon, nazvan po benediktinskom monahu koji je dao važan doprinos proizvodnji pjenušavih vina, nije samo ime, već je simbol luksuza i vrhunske kvalitete kada je riječ o šampanjcu. Vintage 2012, posebno izdanje, odražava izvanrednu kvalitetu i karakter godine iz koje potječe. Njegova proizvodnja temelji se na strogoj selekciji samo najboljih grožđa iz pojedine godine, čime se postiže njegov specifičan okus i aroma.
Proizveden metodom tradicionalne fermentacije u boci, Vintage 2012 dozrijeva dugi niz godina u podrumima Dom Pérignon prije nego što se nađe na tržištu.
Vintage 2012 je prepoznat kao jedan od najboljih izdanja Dom Pérignona zbog svoje izražene kompleksnosti i potencijala za starenje. Preporučuje se serviranje u tulipanastim čašama kako bi se istaknuli njegovi slojeviti aromatski profil i izvanredna tekstura. Ovaj šampanjac je izvanredan sam za sebe, ali se također izvrsno slaže s jastogom, kavijarom ili fino narezanim pršutom.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Don Julio Tequila Anejo Giftbox 0.7l

121,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Chivas Regal 12 Giftbox 0.7l

26,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Orahovac Dalmacijavino 1.0l

12,91 
Ocjenjeno 0 od 5

Diplomatico Rum – Planas 0.7l

34,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!