Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Diplomatico Reserva Exclusiva 0.7l

Kategorije: ,

41,79 

Diplomático Reserva Exclusiva je vrhunski venezuelanski rum, sazrijevan u hrastovim bačvama do 12 godina, s bogatim okusom karamele i začina. Idealan za uživanje samostalno ili u koktelima.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Diplomático Reserva Exclusiva je vrhunski rum koji dolazi iz Venezuele, zemlje s bogatom tradicijom proizvodnje ruma. Proizveden je od mješavine najboljih destilata, a sazrijeva u bačvama od bijelog hrasta do dvanaest godina. Ovaj proces sazrijevanja daje mu karakterističnu duboku i kompleksnu aromu s notama karamele, voćnih i začinskih tonova. Diplomático Reserva Exclusiva je poznat po svojoj izuzetnoj glatkoći i balansiranom okusu, što ga čini idealnim za uživanje samog, na ledu ili kao dio luksuznih koktela.

Elegancija i sofisticiranost ovog ruma odražava se i u njegovom pakiranju, što ga čini savršenim za darivanje ili kao dodatak kolekciji svakog ljubitelja finih destilata. Njegov bogat okus i besprijekorna izrada čine ga jednim od najcjenjenijih rumova na svijetu, a njegova popularnost raste među konzumentima koji traže vrhunsko piće za posebne prigode. Diplomático Reserva Exclusiva nije samo piće, već iskustvo koje priča priču o strasti, tradiciji i majstorstvu.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Glenfiddich 12 Whisky Giftbox 0.7l

38,75 
Ocjenjeno 0 od 5
postup vino

Postup Vino – Vinarija Roso 0.75l

11,90 
Ocjenjeno 0 od 5

Pelinkovac Maraska 1.0l

10,90 
Ocjenjeno 0 od 5

Aura Teranino Liker 0.7l

18,50 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!