Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Dalmatinski Pelinkovac 1.0l

Kategorije: ,

11,68 

Dalmatinski Pelinkovac, najstariji dalmatinski liker iz Hrvatske, napravljen je od pelina, korijandera, anisa i drugih biljaka, pružajući mu specifičan gorak okus. Pije se često kao aperitiv ili digestiv, sam ili s ledom. Popularan je sastojak u koktelima, gdje se obično kombinira s limunovim sokom ili tonikom.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Dalmatinski Pelinkovac je najstariji dalmatinski liker proizveden u Hrvatskoj. Pelinkovac je aromatizirano i gorko alkoholno piće koje se tradicionalno proizvodi mješavinom različitih biljnih sastojaka, uključujući pelin (Artemisia absinthium), korijander, anis i druge biljke. Prepoznatljiv je po svom karakterističnim gorkim okusom i aromatičnom profilu.
Dalmatinski Pelinkovac je iznimno popularan među ljubiteljima gorkih likera i najčešće se pije kao aperitiv ili digestiv. Može se konzumirati čist ili s dodatkom leda kako bi se ublažila gorčina, a također je poznat i kao sastojak u različitim koktelima. Često se kombinira s limunovim sokom ili tonikom kako bi se dodale dodatne arome i kompleksnost okusa.
Osim u Hrvatskoj, Pelinkovac se proizvodi i konzumira u susjednim državama, pri čemu svaka regija često njeguje svoj jedinstveni recept i okus.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Jack Daniels Whiskey 3L – Giftbox ljuljačka stalak

104,99 
Ocjenjeno 0 od 5

Višnjevac Badel 1.0l

10,92 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Blonde Whisky 0.7l

23,74 
Ocjenjeno 0 od 5

Malvazija Kozlović 0.75l

17,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!