Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Chivas Regal 18 Giftbox 0.7l

Kategorije: , ,

65,70 

Chivas Regal 18 je vrhunski škotski blended whisky, poznat po bogatoj složenosti i iznimnoj glatkoći. Master blender Colin Scott miješa različite malt i grain viskije, odležale najmanje 18 godina, stvarajući konzistentan i prepoznatljiv okus. Ovaj luksuzni viski obiluje aromama suhog voća, maslaca, tamne čokolade, uz note dima i začina, te razvija slojevite okuse na nepcu s dugotrajnim završetkom. Idealno se konzumira čist, s ledom ili u koktelima, a njegova elegantna prezentacija ga čini odličnim izborom za poklon. Dobitnik je brojnih nagrada, što potvrđuje njegovu kvalitetu i status u svijetu viskija.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Chivas Regal 18 je vrhunski škotski blended whisky koji je poznat po svojoj bogatoj složenosti i iznimnoj glatkoći. Ovaj luksuzni viski proizvodi se miješanjem različitih najboljih škotskih malt i grain viskija, svaki odležao najmanje 18 godina. Procesom pažljive selekcije i miješanja, master blender tvrtke Chivas Regal, Colin Scott, osigurava da svaka boca Chivas Regal 18 zadržava dosljedan i prepoznatljiv okus.

Chivas Regal 18 nudi duboke i bogate arome suhog voća, maslaca i tamne čokolade, uz tragove dima i začina. Na nepcu se razvijaju slojeviti okusi tamne čokolade, karamele i suhog voća s dugotrajnim i mekim završetkom u kojem dominiraju med i začini.

Ovaj viski je savršen izbor za ljubitelje kompleksnih škotskih blended viskija. Njegova bogata paleta okusa čini ga idealnim za sipping čistog, s ledom ili kao ključni sastojak u sofisticiranim koktelima.

Chivas Regal 18 je također dobitnik brojnih nagrada, što dodatno potvrđuje njegovu kvalitetu i status u svijetu viskija. Njegova prezentacija u elegantnoj boci s zlatnim detaljima čini ga i atraktivnim poklonom za posebne prigode.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Pelinkovac Antique 0.7l

14,68 
Ocjenjeno 0 od 5

Svarog Vodka

15,89 21,19 
Ocjenjeno 0 od 5

Gordons Gin 1.0l

16,99 
Ocjenjeno 0 od 5
posip blato

Pošip Blato

4,30 4,55 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!