Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Bombay Sapphire Gin

Kategorije: ,

21,55 23,20 

Bombay Sapphire Gin proizveden je prema tajnoj recepturi s deset aromatičnih biljaka, što mu daje autentičan karakter. Stekao je brojna priznanja kroz godine i osvojio brojne međunarodne nagrade koje svjedoče o njegovoj izvanrednoj kvaliteti.
Idealno se uklapa u koktele ili s tonikom i citrusima, ističući se kao simbol kvalitete i izvrsnosti u svijetu gina.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Bombay Sapphire je renomirani brend gina s visokim reputacijom i kvalitetom. Lansiran je 1987. godine i ubrzo zauzima svoje mjesto na globalnoj sceni.
Za proizvodnju se koristi destilirani alkohol dobiven od pažljivo odabranog stočnog ječma. Ono što Bombay Sapphire izdvaja iz mnoštva su njegova iznimna paleta botaničkih sastojaka, među kojima se ističu korijander, angelika, limunska trava, kubeba i intrigantni amonijak. Ova kombinacija biljaka kreira gin sa suhim karakterom obogaćenim voćnim notama i začinima.
Glavna karakteristika Bombay Sapphire gina je njegova safirno plava bočica s unikatnim dizajnom, čime privlači pažnju na policama trgovina i u koktel-barovima. Često se koristi u klasičnim koktelima poput kultnog Gin Tonica, Negronija i Martinija.
Bombay Sapphire gin je osvajao brojne nagrade u industriji alkoholnih pića, što samo potvrđuje njegovu iznimnu kvalitetu i nezamjenjivu prepoznatljivost. Dostupan je širom svijeta, a pravi ljubitelji gina znaju cijeniti njegovu beskompromisnu kvalitetu.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

The Singleton 12 Whiskey 0.7l

52,55 
Ocjenjeno 0 od 5

Johnnie Walker Black Label Whisky

28,27 48,35 
Ocjenjeno 0 od 5

Old Pascas White Rum

9,20 12,25 
Ocjenjeno 0 od 5

Glenfiddich 18 Whisky Giftbox 0.7l

78,84 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!