Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Beefeater Gin 1.0l

Kategorije: ,

20,50 

Beefeater Gin, osnovan 1863. u Londonu, je jedan od najnagrađivanijih ginova na svijetu. Proizveden od ječma i devet biljaka, ovaj gin pruža suh i citrusni okus s začinskim tonovima, idealan za koktele. Preporučuje se za uživanje u koktelima ili sam, kako bi se osjetila njegova bogata aroma i okus.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Beefeater Gin London, renomirani brend gina, ima fascinantnu povijest obilježenu izvrsnošću i dugotrajnom tradicijom. Osnovan je 1863. godine u Londonu od strane Jamesa Burrougha i od tada je postao sinonim za visokokvalitetni gin.
Ključni sastojci Beefeater gina obuhvaćaju visokokvalitetni ječam i devet različitih biljnih komponenata, uključujući korijander, angeliku i citrusne ljuske. Proizvodni proces uključuje pažljivu maceraciju i destilaciju ovih biljaka kako bi se postigao prepoznatljiv i bogat okus.
Beefeater gin se odlikuje suhim, osvježavajućim i citrusnim notama, obogaćenim blagim začinskim nijansama. To ga čini izvanrednim izborom za različite koktele.
Osim svog klasičnog Beefeater London Dry Gina, brend nudi raznolike varijante. Među najpoznatijima se izdvajaju Beefeater Pink Gin s voćnim notama ili Beefeater 24 s dodatkom japanskog Sencha čaja.
Beefeater Gin London dostupan je širom svijeta i često se koristi u omiljenim koktelima. Brend naglašava svoje bogato britansko nasljeđe i tradiciju putem maštovitih marketinških kampanja, a njegova reputacija kvalitete i odanosti tradiciji ostaje neosporna među svjetskim ljubiteljima gina.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Johnnie Walker Red Label Whisky

15,15 18,04 
Ocjenjeno 0 od 5
jameson

Jameson Whiskey

20,32 25,93 
Ocjenjeno 0 od 5

Graševina Kutjevo 1.0l

5,50 
Ocjenjeno 0 od 5
cara posip

Pošip Čara Vrhunsko 0.75l

12,63 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!