Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Ballantines Whisky 1.0l

Kategorije: ,

16,80 

Ballantine’s je 1986. proglašen brendom broj jedan u Europi i trećim po veličini u svijetu s najstarijim proizvodom Ballantine’s Finest. Proizvodi se od odabranih vrsta ječma, uključujući i onaj sušen dimom za dodatni sloj okusa. Postupak starenja i destilacija pridonosi kompleksnom profilu okusa s notama voća, začina, vanilije i drva, koji je poznat po svojoj glatkoći i ravnoteži.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Ballantine’s Scotch Whisky ima duboke korijene u svijetu viskija i nosi stoljetnu tradiciju koju je započeo osnivač George Ballantine 1827. godine u Edinburghu. Njihov ponajbolji i najpopularniji proizvod je Ballantine’s Finest, ali ovaj brend nudi i širok spektar drugih viskija.
Proces proizvodnje Ballantine’s Whisky karakterizira pažljiv odabir ječma, uključujući onaj koji je sušen dimom, što dodaje posebnu dimenziju okusu. Postupak destilacije i starenja varira ovisno o vrsti viskija, rezultirajući često kompleksnim okusom sa suptilnim notama voća, začina, vanilije i drvenih tonova, s reputacijom besprijekorne ravnoteže i glatkoće.
Brend Ballantine’s može se ponositi mnogobrojnim prestižnim nagradama iz svijeta viskija, što jasno potvrđuje njegovu izvanrednost. S globalnim dosegom, Ballantine’s je široko priznat i poštovan u mnogim zemljama diljem svijeta.
Njegova svestrana priroda čini ga izvrsnim izborom kako za kreaciju raznovrsnih klasičnih koktela, tako i za čisto uživanje, najbolje posluženog s malo leda, pružajući nezaboravno iskustvo okusa.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Hennessy VS Cognac 0,7l

33,75 
Ocjenjeno 0 od 5

Old Pascas White Rum

9,20 12,25 
Ocjenjeno 0 od 5

Ganga liker 1.0l

14,60 
Ocjenjeno 0 od 5

Diplomatico Rum – Mantuano 0.7l

27,80 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!