Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Aura Teranino Liker 0.7l

Kategorije: ,

18,50 

Teranino Aura je liker iz Istarskog vinogorja, kreiran od autohtonog grožđa Teran s notama šumskih plodova, višnje, crnog ribiza i 10 začina. Idealno se konzumira hladan uz čokoladne deserte ili samostalno kao digestiv.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Teranino Aura predstavlja spoj tradicije i suvremenosti, odražavajući bogatstvo i raznolikost istarskog vinogorja. Ovaj liker izrađen je od sorte grožđa Teran, koja je autohtona za Istru i poznata po svojoj intenzivnoj crvenoj boji i robusnom okusu.
Teranino Aura kombinira bogate i voćne note Terana s dodatkom biljnih i začinskih tonova, pružajući složen i zavodljiv okus. U ustima, ovaj liker otkriva harmoniju tamnih šumskih plodova, s naglascima višnje, crnog ribiza i delikatnim notama začina.
Idealno poslužen hladan, Teranino Aura savršeno se uparuje s desertima poput čokoladnih torti ili tamnih čokoladnih pralina, ali može se uživati i sam, kao digestiv. Bilo da ga poslužujete na posebnim prilikama ili ga jednostavno pijete kako biste se opustili, Teranino Aura nudi izuzetno iskustvo koje kombinira dubinu istarskih tradicija s modernim twistom.

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Gentleman Jack Whiskey 0.7l

34,76 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Blanca

15,08 20,42 
Ocjenjeno 0 od 5

Rum Zacapa Sistema Solera 23 Giftbox 0.7l

87,00 
Ocjenjeno 0 od 5

Bacardi Rum – Carta Negra 1.0l

20,40 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!