Ivica i Jelena - Logo
Loading...

Aperol

Kategorije: ,

12,35 16,89 

Aperol je talijanski liker koji potječe iz 1919. godine, proizveden u Padovi. Sadrži mješavinu biljaka, voća, kore agruma i kinina, što mu daje karakterističnu gorčinu i narančastu boju. Najčešće se koristi za pripremu koktela Aperol Spritz, miješanjem s pjenušavim vinom i mineralnom vodom, te se servira s citrusima i ledom.

Podijeli

OPIS PROIZVODA

Aperol je omiljeno alkoholno piće koje potječe iz Italije i steklo je svjetsku popularnost, posebice zbog koktela poznatog kao Aperol Spritz. Prvi put je proizvedeno 1919. godine u Padovi, Italija, a danas ga proizvodi Campari Group.
Sastojci Aperola uključuju gorke i aromatične biljke, voće i koru agruma te kinin, što mu daje prepoznatljivu gorčinu. Aperol je prepoznatljive narančaste boje i ima blagi gorak okus.
Najpoznatiji koktel koji se priprema s Aperolom je Aperol Spritz. Ovaj osvježavajući napitak priprema se miješanjem Aperola, prosecca (ili drugog pjenušavog vina) i mineralne vode, a servira se s fetom limuna ili naranče i ledom. Aperol Spritz posebno je popularan tijekom ljetnih mjeseci.
Alkoholni udio Aperola je relativno nizak, obično oko 11-12% alkohola po zapremnini, što ga čini idealnim za lagane i osvježavajuće koktele. Osim Aperol Spritza, Aperol se može koristiti i u raznim drugim koktelima i mješavinama, kao što su Aperol Sour, Aperol Negroni i Aperol Margarita. Probajte Aperol sa gustim ili sokom od naranče i nekoliko kocki leda. Sigurni smo da će vas okus oduševiti!

Moglo bi ti se svidjeti i ovo

Bez obzira želiš li uživati solo, tulumariti s ekipom ili postati zvijezda obiteljskog okupljanja, nudimo ti velik izbor domaćih i stranih pića!

Stock 84 XO 0.7l

15,23 
Ocjenjeno 0 od 5
jameson

Jameson Whiskey

20,32 25,93 
Ocjenjeno 0 od 5

Orahovac Badel 1.0l

10,54 
Ocjenjeno 0 od 5

Amaro 18 Isolabella

10,80 11,48 
Ocjenjeno 0 od 5

Pronađi svoje omiljeno piće i naruči sada!

Pregledaj našu raznoliku ponudu i odaberi svoje najdraže piće. Sastavi svoju kolekciju, nadopuni zalihe ili pronađi savršeni poklon za sve prilike. Nazovi nas!

Nedozvoljen pristup

Zbog prirode sadržaja na ovoj web stranici, pristup je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Jeste li punoljetni?

Prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina strogo je zabranjena.
Molimo potvrdite svoju starost prije nastavka:

Prekomjerno konzumiranje alkohola štetno je za zdravlje.
Konzumirajte ga odgovorno!